Workshop: Finanțarea inovațiilor în ÎMMuri/Финансирование инноваций в малом и среднем бизнесе

Ajută-ne să distribuim acest articol:

funding promo copy

Află ultimele noutăți despre cum poți obține investiții, granturi, crowdfunding și profita de diverse surse de finanțare pentru a îți ridica afacerea la alt nivel !

Problema finanțării este unul dintre cele mai invocate motive de către cei care vor să înființeze o afacere sau să aplice inovații într-o afacere existentă, majoritatea fiind de părere că accesul la finanțări este prea complex și dificil. 

Proiectul „Antreprenoriat inovativ pentru dezvoltare locală durabilă” te invită să participi la atelierul „Finanțarea inovațiilor în ÎMMuri’ pentru a descoperi împreună metode și soluții alternative de finanțare și aplicare corectă la programul de granturi și subvenții.

Speaker: Iraklis Agiovlasitis (Grecia)

Iraklis Agiovlasitis activează din anul 2000 în calitate de consultant în finanțare atât pentru companii, cât și pentru instituții publice, axându-se pe TIC, proiecte culturale, de cercetare și dezvoltare. Din anul 2014, este Punct Național de Contact pentru Horizon 2020, având la activ un număr impresionant de proiecte de finanțare cu succes pentru ÎMM și startup-uri.

Atelierul va avea loc pe data de 26 mai, 2016

Participarea este gratuită, pentru a vă înregistra la atelier, accesați:

http://inobiz.md/eforms/innovative-funding-for-smes-ro/69/ - RO

http://inobiz.md/eforms/innovative-funding-for-smes-ru/70/ - RU

Data limită de înregistrare este 24 mai 2016.

Trainingul se realizează în cadrul proiectului ‘Antreprenoriat inovativ pentru dezvoltare locală durabilă’ implementat de către PNUD Moldova cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.

Pentru informații adiționale, vă rugăm să contactați pe Dumitru Vasilescu, la (+373) 22 839911, e-mail: dumitru.vasilescu@undp.org

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.