hackathon

Atelier de lucru cu participarea expertilor europeni: activitatile de inovare si oportunitatile oferite de Programul Orizont 2020

Centrul Proiecte Internationale al Academiei de Stiinte a Moldovei Va informeaza ca la data de 20 mai 2016, in incinta hotelului Jolly Alon (str. M. Cibotari 37) va avea loc un atelier de lucru dedicat activitatilor de inovare si oportunitatilor oferite de Programul Orizont 2020 http://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/ .

Domeniile vizate sunt: energie, mediu si sanatate.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului PC7 IncoNet EaP  http://www.inco-eap.net/en/408.php si are drept scop cresterea gradului de informare a comunitatii de afaceri cu privire la oportunitatile existente in cadrul programului mentionat, precum si fortificarea capacitatilor de scriere a proiectelor.

Subiectele abordate reprezinta: oportunitatile oferite de Programul Orizont 2020 intreprinderilor din Moldova, evaluarea propunerilor de proiect, sugestii pentru o propunere de succes, activitati practice ce tin de identificarea apelurilor relevante, inregistrarea organizatiei pe Portalul Participantilor al Comisiei Europene, elaborarea profilului companiei pentru instrumentul de identificare a partenerilor, precum si exercitiu de elaborare a unei propuneri de proiect.

Persoanele interesate sunt rugate sa se inregistreze pina miercuri, 18 mai 2016, completind formularul https://docs.google.com/forms/d/1c0VtvxBD9a7WavHE743nWdbgfSiU7iAC2yTWqQBeL_Y/edit?usp=drive_web

Agenda preliminara

Informatie generala

*Participarea este gratuita.

Persoana de contact:
Diana Grozav
Centrul Proiecte Internationale
Academia de Stiinte a Moldovei
tel: +373 22 271671
e-mail: diana.grozav@h2020.md

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.