Începând cu septembrie 2018, în raionul Ștefan Vodă se implementează proiectul „Fondul de Antreprenoriat pentru Tineri Ștefan Vodă”, finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene, proiect administrat de Asociația de Dezvoltare Durabilă  “Generația Pro” în parteneriat cu IP Incubatorul de Afaceri din Ștefan Vodă. 

  • Proiectul presupune, atât instruiri în domeniul antreprenoriatului, cât și finanțarea sub formă de grant a proiectelor pentru lansarea și/sau dezvoltarea ideilor de afaceri, inițiate de tineri cu vârsta între 18 – 35 ani din localitățile raionului Ștefan Vodă.
  • Suma totală disponibilă pentru acest concurs de granturi este de maxim 300.000 LEI. Suma maximă oferită per beneficiar(ă)/plan de afaceri nu va depăși 60 000 lei. În total vor fi acordate 5 (cinci) granturi.
  • Nu există priorități și nici limite privind domeniile sau genurile de activitate economică conform CAEM pentru elaborarea și implementarea planurilor de afaceri, cu excepția activităților economice din domeniile: jocuri de noroc, petrolier, tutun, alcool, armament, pesticide.
  • Perioada de implementare a proiectelor, finanțate în cadrul Programului de Granturi, va începe la 25 iulie 2019 și nu va depăși data de 25 iulie 2020.

PROGRAMUL DE GRANTURI  se adresează tinerilor (femei și bărbați) și antreprenorilor care sunt persoane fizice sau persoane juridice din localitățile raionului Ștefan Vodă, și întrunesc toate condițiile de eligibilitate stipulate în Regulamentul-cadru de finanțare. ( Vezi secțiunea REGULAMENTUL CONCURSULUI).

Cererile și setul de documente pentru participare la Programul de Granturi vor fi depuse  la sediul Fondului de Antreprenoriat pentru Tineri Ștefan Vodă, situat în cadrul IP Incubatorul de Afaceri din Ștefan Vodă, or.Ștefan Vodă, MD-4201, str. Testemițeanu, 2, și totodată acestea vor fi  scanate și trimise la adresa de email: concurs.grant.sv@gmail.com .

Telefon de contact: 069862281 (Adelina Barbăneagră, coordonator program).

Termen limită de depunere a dosarelor este 11 septembrie 2019. Dosarele depuse după termenul limită indicat nu vor fi admise pentru participare în cadrul Concursului de Granturi.

Mai multe detalii despre etapele de organizare a Concursului planurilor de afaceri, conținutul dosarului de aplicare (găsești formularele pentru descărcare la secțiunea ANEXE), cheltuielile eligibile și criteriile de selecție găsiți pe pagina web www.tinerisv.com 

AFACEREA TA, ARE DREPTUL LA VIAȚĂ ! 

ANUNȚ Program de Granturi 2019

Alte articole de acest autor:

Ajută-ne să distribuim acest articol: