Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale lansează Concursul de selectare a organizației neguvernamentale pentru organizarea testării practicilor locurilor de muncă prietenoase vârstnicilor în 30 companii/instituții din Republica Moldova.

Concursul este organizat în conformitate cu Planul de acțiuni privind implementarea principiului îmbătrânirii active (2018-2021), aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr.1477 din 20 decembrie 2017, și are ca scop crearea condițiilor de ocupare care să permită unui număr mai mare de angajați cu vârsta 60+ să depășească barierele de a rămâne în câmpul muncii și ca vârstnicii să beneficieze de mai multe opțiuni de incluziune pe piața muncii.

Procesul de aplicare

Dosarul poate fi depus până la data de 05.09.2019, ora 16.00, la sediul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri 2, biroul 119.

Dosarul depus trebuie să includă:

1) CV-ul organizației;

2) Copia certificatului de înregistrare a organizației, autentificată prin parafa instituției și semnătura conducătorului;

3) Formularul de aplicare, conform anexei nr.1 al Regulamentului atașat;

4) Recomandări din partea autorităților/instituțiilor/partenerilor de proiecte.

Mai multe detalii pot fi solicitate la numerele de telefon: 022 26 88 75 sau la adresa de email: aliona.cretu@msmps.gov.md

Regulamentul concursului 

 


Ajută-ne să distribuim acest articol: