hackathon

Termen extins de aplicare la concursul pentru identificarea unui partener regional responsabil de regiunea transnistreană

Expert-Grup anunță extinderea termenului limită de aplicare la concursul pentru identificarea unui partener regional responsabil de regiunea transnistreană pentru implementarea proiectului „Informează, Abilitează și Acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova”.

Persoanele interesate să participe la concursul anunţat sunt rugate să acceseze termenii de referinţă, ghidul de aplicare şi formularul de buget anexaţi.

Dosarul trebuie trimis prin email la iulia@expert-grup.org până la data de 13 iunie 2019, ora 18.00. Toate întrebările de clarificare pot fi adresate la dumitru@expert-grup.org (persoană de contact: Dumitru Budianschi, manager de proiect).

Ghidul de aplicare la programul de grant (ro)

Termenii de referinţă (ro)

Formular de buget

Detalii: Termen extins de aplicare la concursul pentru identificarea unui partener regional responsabil de regiunea transnistreanăOrganizații vizate: Expert-Grup |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.