Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM) oferă granturi pentru susținerea companiilor/ întreprinderilor procesatoare de legume pentru a stabili și dezvolta sisteme durabile de achiziție a materiei prime agricole

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM), implementat de către Chemonics International, Inc. lansează un apel pentru finanțare prin grant pentru susținerea companiilor/ întreprinderilor procesatoare de legume pentru a stabili și dezvolta sisteme durabile de achiziție a materiei prime agricole și anume, legume în cîmp deschis, în baza unei colaborări reciproc avantajoase și care va aborda deficitul de finanțare în producerea legumelor în cîmp deschis, destinate procesării industriale și, lacunele în materie de cunoștințe a producătorilor-furnizori de legume cu care aceștia colaborează. Solicitările de granturi pot fi depuse până la 30 ianuarie 2019.   

Proiectul va organiza  două (2) ateliere informative privind procedura de aplicare:

  • Primul atelier informativ va avea loc la data de 27 decembrie 2018 (Joi), orele 11.00, la sediul Proiectului APM, situat pe adresa A. Mateevici 87, Chișinău. Vă rugăm să confirmați participarea pînă la data de 26 decembrie 2018 inclusiv.  
  • Al doilea atelier informativ va avea loc la data de 15 ianuarie 2019 (Marți), orele 11.00, în orașul Edineț. Locația exactă a evenimentului va fi stabilită mai tîrziu și va fi comunicată la momentul confirmării înregistrării. Vă rugăm să confirmați participarea pînă la data de 13 ianuarie 2019.

Notă: La momentul solicitării înregistrării, vă rugăm să indicați data și locația evenimentului pentru care doriți să vă înregistrați.

Companiile/organizațiile pot delega una sau mai multe persoane pentru participare la atelierul informativ.

Solicitanții interesați  și care doresc să participe la unul dintre cele două ateliere sunt rugați să confirme participarea expediind numele participantului, denumirea organizației și numărul de telefon mobil, la adresa de email:  grants@moldovaagro.com

Mai multe detalii despre Apel și dosarul de aplicare sunt disponibile accesînd următorul link:

https://drive.google.com/open?id=1NuhQTFkabJMSIbqsY-BLsNd99b0PVFdV

 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.