hackathon

Sesiune de informare cu privire la concursul de granturi pentru antreprenoriatul social runda a doua

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Fundatia Est-Europeana are placerea sa va invite la sesiunea de informare cu privire la concursul de granturi pentru antreprenoriatul social. Mai multe detalii referitor la concursul de granturi le puteti gasi la http://www.eef.md/index.php?pag=news&id=1025&rid=1354&l=ro .

In cazul in care sunteti interesati sa participati la sesiunile de informare va rugam sa completati acest CHESTIONAR

In dependenta de numarul participantilor inscrisi se preconizeaza organizarea a trei sesiuni de informare: in Balti, Cahul si Chisinau. Sesiunea va dura aproximativ 2-3 ore. Sesiunile de informare sunt preconizate pentru inceputul lunii decembrie. Daca aveti intrebari concret formulate va rugam sa ni le adresati in avans la adresa: concurs@eef.md

Transportul la eveniment nu va fi rambursat.

Termenul de completare a acestui chestionar este 27 noiembrie 2018 ora 18.00

Aceasta activitate este desfasurata in cadrul proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării” finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Guvernul Suediei prin intermediul Fundației Est-Europene.

Fundatia Est-Europeana este operator de date cu caracter personal înregistrat în Registrul de evidență al operatorilor ținut de CNPDCP cu nr. 0000996-001.

http://eef.md/index.php?pag=news&id=1025&rid=1358&l=ro Organizații vizate: Fundatia Est-Europeană |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.