Lansarea celui de-al doilea apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Data limită: 31 ianuarie 2019

Durata unui proiect trebuie să fie de minimum 18 luni și să nu depășească 30 de luni de la data începerii.

Cine poate participa: Agenții, uniuni, asociații de turism și de dezvoltare regională, uniuni culturale și arheologice, autorități locale, regionale, universități și instituții de învățământ, asociații locale de afaceri, Camerele de comerț și industrie, camerele de agricultură, sindicatele, cooperativele agricole și asociațiile, sindicatele, cooperativele pentru IMM-uri, agenții și institute de cercetare, servicii de gestionare și control al deșeurilor, ONG-uri de mediu, școli și instituții de învățământ, etc.

Descrierea Proiectului:

Proiectul are menirea să diminueze discrepanțele regionale și să sporească dezvoltarea socio-economică în regiunea Bazinului Mării Negre.

Acesta este finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de către Autoritatea de Management – Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din România.

Programul va sprijini proiecte care își propun:

  1. Promovarea afacerilor și antreprenoriatului în sectoarele turismului și culturii – min 0,5 – max 1,5 mil euro;
  2. Creșterea oportunităților comerciale transfrontaliere și modernizarea în sectoarele agricole și conexe min 0,3 – max 1,0 mil euro;
  3. Îmbunătățirea monitorizării mediului min 0,5 – max 1,0 mil euro;
  4. Promovarea acțiunilor de sensibilizare și de acțiune pentru reducerea gunoiului fluvial și maritim min 0,3 – max 1,0 mil euro.

Mai multe detalii cu privire la apel, ghidul aplicantului, cerințele și materialele aferente apelului, precum și calendarul depunerii dosarelor le puteți găsi pe pagina web a Cancelariei de Stat, rubrica Programe transfrontaliere, precum și pe pagina web a Programului, accesând link-ul următor: https://blacksea-cbc.net/calls/call-for-proposals/.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 022 250 411 sau la adresa electronică oficiul-cbc@gov.md.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.