Euroregiunea ”Nistru” oferă mini-granturi pentru comunitățile locale din șapte raioane ale Republica Moldova!

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Centrul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea ”Nistru” oferă mini-grantrui pentru comunitățile locale: ONG-uri, Instituții publice, APL-uri,Grupuri de Inițiativă din raioanele Ocnița, Dondușeni, Soroca, Florești, Șoldănești, Rezina, Dubăsari-Republica Moldova. Termenul de depunere a cererilor de mini-granturi a fost prelungit pînă la data de 27 august 2016. Bugetul total: 100 mii lei, suma medie oferită pentru mini-granturi: 5-7 mii lei, maximă 10mii lei. 

Scopul apelului este de a contribui la susținerea inițiativelor locale, soluționarea problemelor specifice ale instituțiilor de învățămînt, comunităților locale, urbane și raionale în cooperare cu regiunea Vinița, Ucraina.

Prioritățile programului  sunt: servici calitave pentru cetățeni, în sfera protecție mediului înconjurător, cultură și ecologia.

Mai multe detalii despre apelul programului de mini-granturi( formularul, bugetul) le găsiți pe pagina web: www.dniester.eu

Forma acceptată pentru aplicare este în limba rusă.

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.