Promo

Gala Generozității 2019, va avea loc pe 17 noiembrie

Distribuie prietenilor:


Pe 17 noiembrie la Chișinău, tradițional celebrăm generozitatea.

Vă invităm cu drag

CCF/HHC Moldova și patronal organizației, Valentina Nafornița, vă invită la un spectacol extraordinar, o seară în care muzica și caritatea se întâlnesc în numele speranței, pentru a schimba destinul celor cca 1000 de copii care se mai află încă în instituții rezidențiale și alte mii care din cauza lipsurilor și sărăciei riscă să ajungă separați de familie și cei dragi.

În ultimii cinci ani, fiecare ediție a adus în scenă nume cunoscute precum pianistul Sergiu Tuhuțiu, Natalia Barbu, Mihail Dogotari, Elena Javelea, Cătățin Josan, Alex Calancea și Bandul, Rusanda Panfili, prim-balerina Anastasia Homițcaia, Corul Cantabile, Ansamblul muzical ’’Lia Ciocârlia’’. Fiecare concert acompaniat de de Moldovan National Youth Orchestra, dirijorilori: Andriano Marian, Gabriel Bebeșelea, Jordi Navarro, Andrei Yurchevici.

Cea de a VI-a ediție, vine, evident cu noi surprize, un repertoriu de la cunoscutele piese de pop-operă vom trece subtil și la stilul baroc, din secolul XVII. De asemenea, nu ar fi cu putință să nu atingem și versuri eminesciene, care sunt cununa operelor noastre românești.

Pe 17 noiembrie, începând cu ora 17.00 pe scena Palatul Republicii, voci inconfundabile și vibrante:
“BRIO SONORES și Valentina Nafornița, Elena Radu și trupa Bravissimo România, Moldovan National Youth Orchestra condusă de Daniel Jinga, gazdele serii actrița Dana Ciobanu și jurnalistul Gabi Marcu.

În încheierea concertului, PURCARI invită oapeții la o degustare de vinuri selecte, iar doritorii de a contribui cu mai mult sprijin pentru programele CCF/HHC Moldova, sunt așteptați la o licitație de obiecte și experiențe unice, desășurată de Comisarul de licitatie al casei Artmark România, Vlad Babenco. Aici seara continuă cu o cină gourmet, oferită de Mezzo Italian Restaurant

Biletele pot fi procurate:

- online pe iTicket.md https://iticket.md/event/ticket/gala-generozitatii-2019

- prin transfer bancar, contactând pentru detalii 060190099

- cash la sediul CCF Moldova, str A. Pușkin 16, of 5. Aici este includs serviciul gratuit de livrare a biletelor. 

 Pentru mai multe detalii, dar și pentru a cunoaște posibilitățile de sponsorizare a evenimentului contactați-ne la 069519729 sau tatiana.codreanu@ccfmoldova.org

Anual acești bani ajută CCF/HHC Moldova să prevină abandonul, separarea de familie a cca 130 copii. Vă imaginați câte destine putem rescrie într-un an? Da, din acest considerent susținem că doar unindu-ne forțele vom putea oferi un viitor mai bun acestor copii.

***Pe parcursul celor 15 de ani de activitate, proiectele asociației CCF/HHC Moldova au redus numărul de copii instituționalizați, lucrînd direct cu 5200 copii, care astăzi se bucură de îngrijire și protecție familialăOrganizații vizate: CCF Moldova |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo