Distribuie prietenilor:


 

        Cover site

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” în parteneriat cu Academia de Studii Economice a Moldovei și laboratorul de economie experimentală din Montpellier invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani să participe la un experiment economic. Acesta va avea loc pe durata a șase sesiuni, în perioada 23 - 24 septembrie, în intervalele orare 9:00 - 11:00, 12:00 - 14:00 și 15:00 - 17:00, la Academia de Studii Economice a Moldovei, în sala Multimedia a blocului B.  

Doritorii interesați să participe la una din sesiuni sunt invitați să se înregistreze pe platforma disponibilă în link-ul alăturat: http://bit.ly/2lYN9ml .Termenul limită pentru înregistrare este 10 septembrie 2019.

Pentru mai multe detalii și clarificări ne puteți contacta la numărul de telefon:022 929 994 și adresa de email: event@expert-grup.org, persoană de contact Natalia Chitii.

*Participarea în cadrul experimentului nu necesită competențe speciale. Persoanele care vor veni din afara oraşului Chişinău vor primi rambursarea cheltuielilor de transport în baza biletului de călătorie.  logoStarNet

Serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet


Ajută-ne să distribuim acest articol: