AO.HOMECARE Va invita la Masa Rotundă cu genericul: „Crearea Platformei de Dialog a reprezentanților Societății Civile în domeniul sănătății”

INVITAȚIE

 

Stimate Domn/Doamnă,

Asociația Obștească HOMECARE are onoarea să Vă invite la Masa Rotundă cu genericul: „Crearea Platformei de Dialog a reprezentanților Societății Civile în domeniul sănătății”, desfășurată cu sprijinul proiectului „Echitate în sănătate prin responsabilizare socială”, implementat de către AO HOMECARE în colaborare cu AO„CASMED”, cu suportul Crucii Roșii din Elveția finanțat de Biroul de Cooperare al Elveției/Reprezentanța Ambasadei Confederației Elvețiene în Republica Moldova.

 

Evenimentul va avea loc la data de 16 septembrie 2019 , în incinta Hotelului REGENCY, sala de conferințe, str. Strada Sfatul Țării 17, mun. Chișinău,

ora 10.00.

În cadrul evenimentului se propune crearea Platformei de Dialog a reprezentanților Societății Civile din domeniul sănătății.

 

Scopul general al Platformei de Dialog este de a crea un cadru favorabil pentru politici publice și mecanisme privind responsabilizarea socială, ce influențează sistemul de sănătate în RM, prin implicarea membrilor în procesul de discutare/lansare/modificare și monitorizare a actelor normative.

Platforma reprezintă o oportunitate deosebită pentru toate părțile implicate de a contribui la îmbunătățirea politicilor privind sănătatea populației din RM.

Profilul organizațiilor membre a Platformei de Dialog trebuie să corespundă următoarelor criterii:

  • Asociații obștești care activează în domeniul medical și/sau medico-social;
  • organizații cu experiență și expertiză în activități de pledoarie activă în domeniul medical și medico-social;
  • organizații necomerciale interesate în elaborarea și /sau monitorizarea implementării mecanismelor de responsabilizare socială din domeniu medical și medico-social;
  • organizații necomerciale/ asociații profesionale cu experiență și expertiză în elaborarea materialelor informaționale și educaționale în domeniul medical/medico-social, interesate de segmentul de responsabilizare socială.

Vom fi recunoscători să primim confirmarea participării / prezenței Dvs. la eveniment până la data de 13 Septembrie 2019 la contactele: ao.homecare@gmail.com, tel. 022 235 521 lider de proiect - Viorica Ivancenco.

Rugăm să menționați numele, prenumele, funcția și datele de contact ale persoanei delegate. Pentru detalii nu ezitați să ne contactați.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.