Distribuie prietenilor:


Final banner ProiectAflă despre Fundraising si Antreprenoriat Social alături de Fundația pentru Educația Non-Formală.

În data de 22 august 2019, ora 10:30 la Tucano Coffee Brasil (str. Alexandru cel Bun 91), vino la lansarea proiectului: „Dezvoltarea Sustenabilității Financiare a Organizațiilor Societății Civile din Republica Moldova”.

Proiectul este organizat cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova și are ca scop: dezvoltarea capacităților instituționale ale 20 de OSC din Republica Moldova în aplicarea unor modalități inovatoare de finanțare a activităților de bază și diversificarea surselor de finanțare, până la sfârșitul anului 2019.

Ne propunem să desfășurăm 2 instruiri la tema Antreprenoriat social și Fundraising, iar ulterior participanții vor primi suport în organizarea unei campanii de fundraising, pentru acumularea de experiență și feedback.

Dacă am reușit să te intrigăm, te așteptăm la lansarea proiectului, dar nu uita să completezi formularul de aplicare: https://forms.gle/KWRGTL4jBAWhQNuo7 până la data de 20 august 2019.

Acest proiect este organizat de Fundația pentru Educația Non-Formală cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova.logoStarNet

Serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet


Ajută-ne să distribuim acest articol: