hackathon

Training House LED anunță lansarea programuluiAcademia de Weekend

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Training House LED anunță lansarea celui mai mare program de training-uri din Republica Moldova - Academia de Weekend. Programul conține 39 training-uri, compuse din 227 de module. Timp de un an, în ultimul weekend din fiecare lună, vor fi prestate 2-5 training-uri.

Training House LED invită toate persoanele care doresc să acumuleze setul de cunoștințe a unui om de succes să participe la evenimentul de deschidere a Academiei de Weekend, joi 16 mai, ora 18:30, la Digita Park.
La eveniment va fi prezentată echipa Training House LED, dar și programul care urmează să fie livrat în cadrul Academiei.
Intrarea va fi gratuită. Participanții la eveniment vor beneficia de o reducere în valoare de 50% pentru un training.

Taxa de participare la Programul Academia de Weekend este de 2040 EURO/persoană, dar, cu ajutorul partenerilor, aceasta a fost redusă la 6600 MDL.

Astfel, costul participării la o sesiune este:
– 250 MDL - cu 30 de zile înainte de sesiune,
– 350 MDL - cu 20 de zile înainte de sesiune,
– 450 MDL - cu 10 zile înainte de sesiune,
– 550 MDL - în ziua sesiunii de training.

Vă puteți înregistra aici: http://tiny.cc/hrms5y

Partenerii Academiei de Weekend: AIESEC-in-Chișinău, JCI Moldova, StarNet, Digital Park.

___________________________
Training House LED este un grup de traineri profesioniști din Republica Moldova, care are ca scop de a aduce pe piața Moldovei informații inovative și practice din diverse domenii prin intermediul training-urilor. Training House LED dispune de un program vast de training-uri din SUA, care vor fi livrate în cadrul programelor și evenimentelor LED. Este posibil ca imaginea să conÅ£ină: 2 persoane, text

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.