hackathon

Masă rotundă - “Integritatea în cadrul MAI”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Dorești să urmezi o carieră în cadrul Ministerului Afacerilor Interne sau pur și simplu ești pasionat de subiectul integrității la locul de muncă și al anticorupției?

Centrul de Informații Universitare te invită să participi la o masă rotundă cu tema “Integritatea în cadrul MAI” care va avea loc pe data de 23 aprilie, cu începere de la ora 17:00, la sediul CIU, pe adresa str. Pușkin 16, mun. Chișinău.

Moderatorul acestei întâlniri este Andrei Botnariuc, Șef de direcție al Serviciului protecție internă și anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne, absolvent al programului de burse "Civil Service Awards", anii 2012-2014, absolvent al Ecole Nationale d'Administration, Franța, masterat în Prevenirea Riscurilor și Gestionarea Situațiilor de Criză, având o experiență bogată atât în țară, cât și peste hotarele ei.

Andrei ne va relata despre experiența sa în calitate de angajat al MAI, care sunt avantajele unei cariere în cadrul MAI, despre conceptul de integritate la locul de muncă, precum și politicile statului în lupta cu corupția.

Participarea la sesiune este gratuită.

Pentru participare, vă rugăm să completați formularul de înregistrare:
https://forms.gle/YGEtGwWqqtj8nrRG8

Vă așteptăm cu drag!

Sesiunea dată este prima dintr-o serie de întâlniri interactive pe care Centrul de Informații Universitare planifică să le organizeze cu participarea absolvenților programelor de burse OSF (Open Society Foundations) și cu bursieri ai programelor de burse naționale administrate de către CIU. Aceasta va fi o modalitate exclusivă de a provoca tinerii implicați social și potențialii lideri la un dialog productiv, dar și o oportunitate pentru absolvenții burselor noastre de a-și împărtăși experiența de alternativă, precum și cunoștințele lor profesionale.

Stay tuned!
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.