Află care e viitorul Inteligenței Artificiale în business la Startup Grind Chișinău cu Andrei Nagy

imagineInteligența Artificială este viitorul și merită să fie explorată drept resursă valoroasă în orice domeniu de activitate; din această cauză te invităm la un nou eveniment Startup Grind Chișinău cu Andrei Nagy, pe 28 martie, în cadrul Innovatic Fest la Muzeul Național de Istorie a Moldovei.

Andrei Nagy este co-fondator și director operațiuni AlphaBlock, un startup bazat pe inteligență artificială care construiește soluții de management a investițiilor evaluat la 15 mil. $. AlphaBlock tinde să revoluționeze sectorul FinTech, având viziunea de a construi un internet validat prin integrarea tehnologiilor blockchain.

Andrei a contribuit la dezvoltarea și susținerea unor echipe de antreprenori care au reușit să își scaleze afacerile și să ofere soluții în domenii precum:

  • Transformare Digitală;
  • Managementul Proceselor;
  • Securitate Cibernetică;
  • Internet of Things;
  • Analiză de Date Avansată;

Agenda evenimentului:

6:00 PM - 6:45 PM Socializare, pizza și băuturi răcoritoare (incluse în preț)

6:45 PM - 7:10 PM Keynote: Inteligență Artificială și Oportunități de business

7:10 PM - 8:00 PM Dialog cu Andrei Nagy și Q&A

8:00 PM - 9:00 PM Socializare, pizza și băuturi răcoritoare (incluse în preț)

După o discuție captivantă, vom avea oportunitatea să interacționăm cu alte persoane minunate care vor fi prezente la eveniment. Reamintim că la Startup Grind ne facem PRIETENI nu CONTACTE.

Data și ora: 28 martie, 18:00 - 21:00

Locația: Muzeul Național de Istorie a Moldovei, str. 31 August 1989, 121

Cu biletul la eveniment ai și acces gratis la Innovatic Fest. Locurile sunt limitate, grăbește-te să îți rezervezi locul aici.

-

Dreamups General Partner: Orange Moldova

Event Supported by: European Fund for Southeast Europe (EFSE) Entrepreneurship Academy, Mobiasbancă - Groupe Société Générale and ISD

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Dreamups |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.