hackathon

AVI-Moldova te invită la Global Money Week

AVI-Moldova, alături de Victoriabank și Shopping MallDova, cu suportul Facilității de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud-Est (EFSE DF) te invită la Global Money Week!

La nivel mondial, Global Money Week a fost inițiat de Child & Youth Finance International în anul 2011 și s-a desfășurat timp de o zi, sub numele de Aflatoun Day. Activitățile din cadrul acesteia au fost baza Săptămânii Mondiale a Banilor - o săptămână întreagă dedicată inspirației copiilor și tinerilor de a învăța despre bani, mijloacele de trai și spiritul antreprenorial. În prezent, Global Money Week este celebrată în peste 150 de țări din întreaga lume.

În acest an, în Republica Moldova, campania de educație financiară, desfășurată în perioada 25-29 martie în incinta centrului comercial Shopping MallDova, are scopul de a implica direct copiii și tinerii din țară în domeniul valorificării finanțelor prin intermediul activităților de educație non-formală cu genericul #NoCashIsCool. Iată care sunt acestea:

25-26 martie, 13:00 - 18:00,
Quiz interactiv

 

27 martie, 13:00 - 16:00,
Workshop cu tematică financiară

 

28 martie, 13:00 - 16:00,
Concurs cu tematică financiară

 

29 martie, 15:00 - 17:00,
Eveniment de încheiere

Mai multe detalii găsești în evenimentul Global Money Week, pe pagina de Facebook AVI-Moldova sau la adresa de e-mail evs@avimd.org.

Te așteptăm de pe 25 până pe 29 martie, la Shopping MallDova pentru a celebra împreună #GlobalMoneyWeek2019!Organizații vizate: AVI Moldova |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.