Transnistria: scoatem realitatea la mal ?

Centrul Analitic Independent „Spirit Critic” împreună cu Radio Europa Liberă organizează în data de 13 martie 2019 o discuţie publică despre realităţile din regiunea transnistreană. Vom discuta despre viaţa cotidiană din regiune, despre influenţa propagandei mediatice şi despre cum să rezolvăm problemele comune existente pe cele două părţi ale Nistrului. Scopul evenimentului este acela ca cetăţenii de pe ambele maluri să se cunoască mai bine şi să înţeleagă realităţile în care trăim împreună.

În timpul evenimentului vom proiecta 2 filme documentare scurte produse de către Radio Europa Liberă. La eveniment sunt invitaţi toţi cei interesaţi. Intrarea este liberă (gratuită) în limita locurilor disponibile.

Moderator : Vladislav Șaran, politolog, fondator şi administrator al Centrului Analitic Independent „Spirit Critic”.

Evenimentul va avea loc în data de 13 martie 2019 la Tucano Coffee Brasil, strada Alexandru cel Bun 91/a, cu începere de la orele 16:00. Pentru mai multe informații ne puteți contacta la adresa saranvlad25@gmail.com sau la nr. de tel. +37379768037 (Vladislav ŞARAN).

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.