Ziua Mondială a Consumatorului

În contextul zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, ce este marcată anual la 15 martie, Catedră Jean Monnet „Politicile UE pentru protecția intereselor economice ale consumatorilor (EU4CONS) organizează, pe data de 15 Martie 2019 , o masă rotundă cu ocazia ZILEI MONDIALE A CONSUMATORULUI în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor în acest an se desfășoară sub genericul, stabilit de Consumers International ” Produse Smart de Încredere” ( ”Trusted Smart Products”).

În Republica Moldova există circa 3 milioane de consumatori ale acestor tipuri de servicii, iar prin acest eveniment ne-am propus să punem în valoare importanța protecției consumatorilor și a discuta care sunt măsurile de protecție a consumatorilor în vigoare în Moldova dar și la nivel European. Vom avea parte de speakeri experți în domeniul național și internațional care vor desfășura subiecte relevante temei stabilite pentru anul 2019.

Vom fi încîntați dacă ne-ați onora cu prezența.


Limbile de lucru ale atelierului : engleză și română, franceză.

Data: 15  Martie  2019, 10:00 – 15:00

Locația: Vispas Hotel, str. Alexandru Lăpușneanu, 26, Chișinău, Republica Moldova


Taxa de participare: Gratuit


Formularul de înregistrare: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegt4__4AzumCTvWWoqGeiwOclGblgbdlaZmU2qJDZ-9IjJ5A/viewform


Termenul limită pentru confirmarea participării prin înregistrarea on-line: 13 martie 2019


Informații suplimentare: eu4cons@gmail.com, Ciochina Elena 068384224.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.