Masă Rotundă Ziua Mondială a Consumatorului

Stimate Doamne/ Stimaţi Domni,

Vă invităm să participați la evenimentul organizat de Facultatea de Drept a Universitãții de Stat din Moldova cu ocazia ZILEI MONDIALE A CONSUMATORULUI  în parteneriat cu Asociația Obștească de Cultură Juridică ”Henri Capitant” Moldova, care va avea loc la data de 15 martie 2019, la sediul Facultății de Drept, USM (bloc 2,  et.1, sala 119), mun. Chișinău, Republica Moldova.

Mișcarea consumatorilor marchează în fiecare an data de 15 martie cu Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, ca un mijloc de creștere a gradului de conștientizare la nivel mondial a drepturilor și necesităților consumatorilor. Sărbătorirea zilei este o șansă de a cere respectarea și protejarea drepturilor tuturor consumatorilor și de a protesta împotriva abuzurilor de pe piață și a nedreptăților sociale care subminează aceste drepturi. În lume, în majoritatea țărilor, se marchează această dată în fiecare an cu Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor.            

În acest context  ne-am propus să organizăm o Masă Rotundă pentru a ne asigura că măsurile de protecție a consumatorilor sunt în vigoare în Moldova și, cu ocazia acestui eveniment, vom putea demonstra importanța drepturilor consumatorilor în întreaga lume. În fiecare an, se lansează o temă de marcare a Zilei Internaționale a Consumatorilor. Pentru anul 2019 tema propusă  este de Produse Smart de Încredere” (  ”Trusted Smart Products”).

Vom fi încîntați dacă ne-ați onora cu prezența.

Limbile de lucru ale atelierului : engleză și română.

Taxa de participare: Gratuit

Formularul de înregistrare: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCfScrtPBghZRAZHkUWDMH4iT1PhjcLKvvwHAGLssuGpRWog/viewform

Termenul limită pentru confirmarea participării  prin înregistrarea on-line: 11 martie 2019

Informații suplimentare: henri.capitant.md@gmail.com Ciochina Elena 068384224.

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Uniunea Europeana |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.