Startup Grind și cunoaște-l pe Phil Pallen din Los Angeles, expert în personal branding și strategii de social media

Ajută-ne să distribuim acest articol:

SG phil

 

 

Te-ai întrebat mereu care e secretul unui brand de succes? Vrei să știi cum să-ți creezi, poziționezi și promovezi brandul personal sau al startupului tău? Vino la Startup Grind și cunoaște-l pe Phil Pallen, expert în branding și social media, și fondatorul companiei de branding Phil Pallen Collective.

 

Pe data de 21 noiembrie, începând cu ora 18:00, Dreamups te invită să îl cunoști pe tânărul branding guru Phil Pallen, care a reușit pe parcursul carierei sale de peste 8 ani să dezvolte sute de branduri și să colaboreze cu diverși clienți pe care probabil i-ai urmărit la emisiuni precum Shark Tank, Dancing with the Stars sau chiar fiind premiați cu Premiul Nobel pentru Pace.

 

Deși e stabilit în Los Angeles, Phil parcurge anual circa 240 de mii de km pentru a vorbi ca invitat special la conferințe internaționale precum iMedia Summit în Japonia sau New Media Europe în Marea Britanie. Ca și specialist în branding, Phil a fost menționat în canale media precum CNN, Entertainment Tonight, the Daily Mail și the Toronto Star.

 

Încă nu te-am convins? Pe lângă faptul că vei învăța cum să creezi un brand puternic pentru startupul tău și cum să-ți transformi pasiunea în job, vei avea oportunitatea de a face networking și de a te delecta cu niște pizza și băuturi.

 

Grăbește-te, azi este ultima zi cu pret redus! Ia-ți biletul AICI.

 

Programul evenimentului:

18.00 Networking și pizza. Vei lua cina cu cei mai interesanți membri ai comunității de startupuri, dar și vei face cunoștință cu o mulțime de persoane interesate de tehnologii și antreprenoriat. Sună bine, nu?

19.00 Fireside Chat. Aici vei avea ocazia de interacționa și de a afla totul despre experiența și viziunile lui Phil Pallen.

20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să-ți faci prieteni noi, nu contacte.

Evenimentul va avea loc în sediul Dreamups, str. Vlaicu Pârcălab 45.

 

 

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai 2016 și este susținut de Dreamups. La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startupuri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 2 000 000 de fondatori din peste 500 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Startups.

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Dreamups |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.