hackathon

"Fii eroul unui copil", o nouă ediție!

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) împreună cu Vali BOGHEAN Band vă invită la o nouă ediție a concertului „FII EROUL UNUI COPIL”, organizat în sprijinul copiilor victime ale violenței.

Evenimentul va avea loc la 19 noiembrie 2018, când întreaga comunitate mondială marchează Ziua Internațională de Prevenire a Abuzului față de Copii.

Proiectul este inițiat de Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) și are drept scop acumularea de fonduri pentru reabilitatea copiilor victime ale violenței în cadrul Serviciului de asistenţă psiho-socială a copilului şi familiei “Amicul”. 

Remarcăm faptul că, anual, în Republica Moldova aproape 3000 de copii sunt victime ale abuzului sever şi au nevoie de asistență specializată: psihologică, socială, legală. Doar în anul 2017, Serviciul de asistenţă psiho-socială a copilului şi familiei “Amicul”, fondat de CNPAC, a oferit servicii de reabilitare complexă unui număr de 426 copii. 

Ediția a II-a are loc grație sprijinului partenerilor noștri: Fundația FeliciaRadisson Blu Leogrand Hotel, ChisinauDulcinellaBons OfficesCIOfilm.

Vă așteptăm cu drag pe 19 noiembrie, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”ora 18:00, unde veți petrece o seară frumoasă în compania artiștilor și totodată devenind eroul copiilor abuzați.

Biletele se găsesc în rețeaua iTicket: https://iticket.md/event/ticket/fii-eroul-unui-copil-editia-2, la casa Filarmonicii (022 222 734) și la sediul CNPAC (022 758 806)/office@cnpac.org.md .
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.