hackathon

Conferință gratuită: Strategii de Growth Hacking sau cum să-ți dezvolți rapid și eficient afacerea ta!

unnamed fi 

Joi, pe 25 octombrie, ora 18:00, te invtiăm la prima conferință Founder Institute, la Tekwill. Împreună cu invitații noștri din Israel, Grecia și Moldova, vom identifica cele mai eficiente strategii de growth hacking, în alte cuvinte, strategii de dezvoltare rapidă și eficientă a unei afaceri. 

Cine sunt speakerii?

  1. Yam Regev din Israel, Co-Founder & CEO zest.is. În doar doi ani, Yam a reușit să dezvolte cea mai populara platforma pentru campaniile de marketing online. 
  2. George Carey-Simos din Grecia, Co-Founder & COO WeRSM | We are Social Media. WeRSM este una dintre cele mai mari publicații online de digital marketing.
  3. Alexandru Dereveanco din Moldova, Co-Founder & CMO nemo.ai. Avem plăcerea să îl avem pe ALexandru și în calitate de moderator al evenimentului.

 Pornind de la propria experiență de creștere a unui startup de la zero, George, Yam și Alexandru, vor vorbi despre cum să-ți găsești primii clienți, dar și despre cele mai importante abilități pe care le poți dezvolta atunci când construiești un startup. Vom vorbi despre hack-uri de creștere în diferite domenii precum marketing, dezvoltarea produsului, vânzări, clienți. Așa cum resursele financiare sunt una din preocupările de baza ale celor ce se gândesc să inițieze un startup, Yam Regev va acoperi și subiectul atragerii investițiilor în Europa de Est. El reușind, de curând, să atragă investiții de un milion de dolari pentru afacerea sa. 

Pentru mai multe informații despre eveniment, click aici. De asemenea, pentru a avea acces la conferință, nu uita să te înregistrezi.

*Dreamups General Partner - Orange Moldova. 
Cu suportul: USAID Moldova, the Government of Sweden through Swedish International Development Agency (SIDA) in the framework of the project “The Moldova Competitiveness Project”. 
Event partner: Tekwill
Sponsor: Mobiasbancă - Groupe Société Générale

 

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Dreamups |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.