hackathon

Forumul de afaceri Moldova– Turcia

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) aduce la cunoștință că în perioada 17– 18 octombrie 2018 cu o vizită de lucru în Republica Moldova se va afla președintele Republicii Turcia, E.S. Recep Tayyip Erdoğan însoțit de o delegație a oamenilor de afaceri turci.

La data de 18 octombrie 2018 va fi organizat Forumul de afaceri Moldova– Turcia cu participarea președinților ambelor state. Evenimentul este organizat de CCI a RM și Consiliul pentru Relaţii Economice Externe din Turcia (DEIK), sub patronatul Președintelui Republicii Moldova și se va desfășura la Chişinău în incinta Centrului de Convenții al hotelului Radisson Blu Leogrand Hotel (mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, nr. 77). Înregistrarea participanților este cu începere la orele 08:25 – 08.55.

Programul Forumului de afaceri Moldova– Turcia prevede o sesiune plenară (unde participanții vor fi familiarizați cu oportunitățile investiționale și de cooperare ale ambelor state) și o sesiune de întrevederi de afaceri bilaterale (în formatul b2b). Oamenii de afaceri turci sunt interesați să stabilească colaborări cu business-ul din Republica Moldova în domeniul construcțiilor (investiții și subcontractare), materialelor de construcții, industriei ușoare (textile), industriei agro-alimentare, transportului și logisticii, turismului și industriei hotelieră.

În cazul interesului de participare la Forumul de afaceri Moldova– Turcia, vă rugăm să transmiteţi în adresa Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova formularul de participare completat până la data de 17 octombrie 2018.

Pentru orice informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la: Direcţia Relaţii Internaţionale, Tel./fax: 022 222626, e-mail: inga.leontean@chamber.md, persoană responsabilă: Leontean Inga.

Participarea este gratuită.Organizații vizate: Camera de Comert si Industrie (CCI) |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.