Participă la conferința internațională „European Barcamp”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

European Leadership and Debate Academy invită tinerii din Republica Moldova, Georgia și Ucraina să participe la conferința internațională „European Barcamp” dedicată schimbărilor sociale.

 

Barcamp-urile sunt activități de tip workshop, în care procesul și conținutul e decis de către participanți. Astfel de conferințe au fost organizate în peste 350 de orașe din America de Nord, America de Sud, Africa, Europa, Orientul Mijlociu, Australia și Asia! Și acum în Kiev!

 

Conferința se va desfășura în perioada 5-7 octombrie în Kiev, Ucraina și va reuni activiști civici, politicieni, antreprenori și experți IT. În cadrul conferinței va fi organizat un hackaton de 24 de ore. Cele mai bune proiecte vor fi premiate.

 

Puteți aplica până pe 15 septembrie accesând următorul link: http://bit.ly/2NgVa2e. Participarea este gratuită. Toate cheltuielile sunt acoperite de către organizatori.

 

Mai multe detalii despre conferință și agenda acesteia pot fi găsite aici: http://barcamp.kyiv.ua/

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.