hackathon

Student la Drept, ediția II-a


Student la DREPT ediția a II a

 

Un succes adevărat nu se prefigurează fără o determinare pe măsură.

Suntem siguri că alegând Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova, măsura determinării va întrece așteptările voastre!
Însă, orice scop nu devine realitate prin magie, el are nevoie de muncă asiduă și de îndrumarea necesară. Nu exista un suport și o îndrumare mai bună decât din partea celor care au avut de făcut aceeași pași.
Din nou, Asociația Studenților în Drept a Universității de Stat din Moldova vine în ajutorul celor proaspăt inițiați în calea spre a deveni o plusvaloare în societatea juridică!
În aceeași ordine de idei, membrii acesteia îi așteaptă pe toți cei antepuși la o lecție despre cum să trezești în tine celelalte elemente indispensabil necesare atingerii succesului, pe lângă determinare și anume: micile eșecuri, munca asiduă, entusiazmul, pregătirea, disciplina, și....multe altele pe care vi le spunem
Luni, 10.09.2018
ora 13:30
blocul 2, aud.216.

See you there!

*Evenimentul este dedicat în exclusivitate studenților înmatriculați la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova, ciclul I- Licență.

Pentru mai multe informații, accesați:
https://web.facebook.com/events/292529381340989/

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.