Forumul de afaceri Moldova – Belarus

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să participe la Forumul de afaceri Moldova – Belarus organizat pe data de 06 septembrie 2018 în mun. Chișinău.

Din componenţa delegaţiei belaruse vor face parte reprezentanţii companiilor din: domeniul agro-alimentar, transport și logistică; etc. 

În cadrul reuniunii de afaceri vor fi organizate întrevederi bilaterale, unde veţi avea posibilitatea să stabiliţi relaţii de afaceri şi parteneriat cu agenţii economici belaruși.

 Evenimentul menţionat se va desfăşura la data de 06 septembrie 2018, în sala de conferințe a CCI a RM (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, nr. 151, etaj II).

 Înregistrarea participanților va avea loc între orele 09:30 – 10:00.

În cazul interesului de participare la Forumul de Afaceri Moldova - Belarus, vă rugăm să transmiteţi în adresa Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova formularul de participare completat până la data de 04 septembrie 2018.

Pentru orice informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la: Direcţia Relaţii Internaţionale, Tel./fax: 022 222626, e-mail: inga.leontean@chamber.md, persoană responsabilă: Leontean Inga.  

Participarea este gratuită.Organizații vizate: Camera de Comert si Industrie (CCI) |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.