Cunoaște-l la Startup Grind Chișinău pe fondatorul startupului ce a atras investiții în valoare de 10 milioane de dolari

Ajută-ne să distribuim acest articol:

SG coverPe data de 29 august, Dreamups te invită la cel de-al 25-lea eveniment din seria Startup Grind Chișinău. De data această,  vino să descoperi istoria de succes a lui Aryk Grosz, tânăr antreprenor american recunoscut de Inc Magazine’s în lista de antreprenori “30 Under 30” pentru contribuția acestuia la fondarea și dezvoltarea companiei Mixbook. 

Cine este speakerul?

Aryk Grosz, este co-fondatorul și directorul tehnic Mixbook, cea de-a 3-a companie furnizoare de foto-cărți din Statele Unite ale Americii. Timp de un deceniu, Aryk a contribuit la crearea arhitecturii produsului, la recrutarea de talente tehnice de top, la deschiderea birourilor Mixbook în țări în curs de dezvoltare și la gestionarea inițiativelor cheie din companie.

Pe 29 august, începând cu ora 18.00, în incinta Mixbook, str. Șciusev 87, ai ocazia să-l cunoști pe Aryk Grosz și să afli cum a reușit să dezvolte Mixbook, o companie  care:

  • a înregistrat o rată de creștere de 324% în anul 2010;
  • a atras investiții în valoare de 10 milioane de dolari în 2011;
  • a fost recunoscută de către Inc Magazine ca fiind una dintre cele mai promițătoare companii din SUA în anul 2013. 

Înainte de Mixbook, Aryk a dezvoltat simulări pentru lanțul de aprovizionare pentru Joint Genome Institute de la Departamentul de Energie S.U.A. Aryk a obținut diploma de licență de la Universitatea din California, Berkeley în Inginerie Industrială și Cercetare de Operațiuni și deține un certificat de la Centrul pentru Antreprenoriat și Tehnologie Berkeley.

 

Vino la Startup Grind Chișinău și află cum Aryk a reușit să construiască un business global de succes. Prinde un bilet la eveniment, aici.

 

Programul evenimentului:

18.00 Networking și pizza. Vei lua cina cu cei mai interesanți membri ai comunității de startupuri, dar și vei face cunoștință cu o mulțime de persoane interesate de tehnologii și antreprenoriat. Sună bine, nu?

19.00 Fireside Chat. Aici vei avea ocazia de interacționa și de a afla totul despre experiența și viziunile lui Aryk Grosz.

20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să-ți faci prieteni noi, nu contacte.

*Partener General Dreamups – Orange Moldova. Evenimentul este organizat cu suportul financiar al: Ministerului Educației, Culturii și Cercetării în cadrul Programului de Granturi 2018, Mobiasbancă – Groupe Société Générale, Mixbook Moldova.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai 2016 și este susținut de Dreamups. La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startupuri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 400 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.Organizații vizate: Dreamups |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.