ATIC/ Tekwill Academy: Află mai multe despre certificarea Oracle Certified Professional (OCP) la Demo Day: Java Professionals

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Vino la DEMO DAY: Java Professionals și află mai multe detalii despre Certificarea OCP pentru profesioniștii limbajului de programare JAVA! Interacționează cu extraordinarii mentori din cadrul companiei Endava, dornici să împărtășească din vasta lor experiență, despre toate aspectele Certificării OCP, precum să îți și răspundă la toate întrebările care te interesează! Urcă o nouă treaptă în dezvoltarea ta profesională!

Știai că Certificarea Java este recunoscută ca fiind de cea mai înaltă calitate și cea mai recomandată în domeniul tehnologiei informației?
Pentru a obține Certificare OCP, este necesar să posedați Certificarea OCA. În cadrul pannel-ului, veți avea posibilitatea să vă înregistrați fie pentru cursul de JAVA PROFESSIONALS OCP, (în cazul în care posedați certificare OCA deja), fie pentru testare.

🕓 Cînd: 20 iunie 2018, ora 18:30 -20:30
📍 Unde: Tekwill, str. Studenților 9/11, Chișinău.
❗️Intrare liberă, în baza înregistrărilor preventive

Nu rata șansa! Înregistrează-te aici 👇: 

https://tekwill.typeform.com/to/Lh070I

Pentru mai multe detalii, contactați-ne la:
📧 academy@tekwill.md
☎ 079975242

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.