Cahul Marathon 10 km

Ajută-ne să distribuim acest articol:

La 27 mai, în mun. Cahul, va avea loc prima cursă de alergat pe distanța de 10 km. Această activitate este realizată de către A.O. ,,Perspectiva” în parteneriat cu organizația ,,Sporter”, în colaborare cu Primăria Municipiului Cahul, prin intermediul Programului ,,Cahul-Capitala Tineretului 2018", organizat și finanțat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Capitala Tineretului reprezintă o iniţiativă preluată din experienţa Forumului European de Tineret şi presupune selectarea unei localităţi din Republica Moldova, în cadrul căreia, pe parcursul unui an, sunt concentrate activităţile de tineret ale autorităţii publice locale, ONG-uri regionale şi naţionale, organizaţiilor internaţionale, precum şi ale autorităților publice centrale.

La Cahul Marathon 10 km poate participa oricine și absolut gratuit, cu condiții că s-a înscris în prealabil pe site-ul sporter.md. Limita de participare - 300 oameni.

Toți participanții Cahul Marathon 10 km vor primi un kit de start, care include un tricou, un număr de participare și apă. Toți cei ajunși la finiș vor primi medalie de finisher.

Registrare: https://goo.gl/NaLjoL

Participarea la cursă este GRATUITĂ!

Pentru informații, telefonați-ne:
+373 7 999 69 85
+373 7 999 69 53
sau scrieți-ne:
event@sporter.md

Pentru informații suplimentare, urmăriți pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/2117118771904164/

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.