Inaugurarea expoziției ”Din străbuni am moștenit…” - Comunicat de presă

Ajută-ne să distribuim acest articol:

fin DSC8824

COMUNICAT DE PRESĂ

Centrul Republican pentru Copii și Tineret  organizează pentru al unsprezecelea an consecutiv  Concursul  de Arte Plastice și Artizanat.  În anul de studii 2017-2018 concursul se desfășoară sub genericul „Din străbuni am moștenit…” având scopul de a promova Artele vizuale ca mijloc educativ al tinerii generații, întru cunoașterea și aprecierea patrimoniului cultural național.

Deschiderea oficială a expoziției și anunțarea rezultatelor va avea loc în data de 20 aprilie 2018ora 11.00 în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret (or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169).

La Concurs au participat  950 de copii și tineri din 105 instituții de învățământ din republic și  au fost prezentate 1.100 lucrări. Creațiile copiilor au fost evaluate  de către un juriu  format din reprezentanți din domeniu.

Invităm reprezentanții mass-media pentru a contribui la o mai bună informare și promovare a evenimentului.

Centrul Republican pentru Copii și Tineret susține și promovează copii și tinerii talentați, prin impricarea în diverse  activități social-culturale și proiecte educaționale.

Informații suplimentare: Diana Josu-Braniște, Secția Informare și Relații cu Mass-Media;

                                                         Tel: 022856 228; 068465525; diana.josu@artico.md    

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.