Project Management Professional Preparation (PMP) în Chisinau

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Deoarece scopul CEED Moldova (Center for Entrepreneurship and Executive Development) este de a ajuta companiile să se dezvolte, de data aceasta împreună cu Pro Consulting vă invităm la cursul de 4 zile - PMP Exam Preparation, pentru a fi pregătiți pentru examenul PMP.

Certificarea PMP este recunoscută internațional ca una dintre cele mai relevante și apreciate certificări în domeniul managementului de proiect, atestând cunoașterea conceptelor, tehnicilor, principiilor de PM. A obținut premiul de Produsul Anului din partea PMI (Project Management Institute). 

Cursul va fi desfășurat de către organizația - EXELO Training & Development ROMÂNIA (www.exelo.ro), partenerul în Romania al Global Knowledge, curs dezvoltat pe baza standardului PMI PMBOK 5th Edition pentru Project Manageri care își doresc să obțină certificarea PMP sau CAPM. Cursul se desfășoară sub forma unui workshop orientat atât pe transferul de cunoștinte cât și pe testarea acestora prin simularea testelor de examen.

CÂND
26-29 octombrie
4 zile de curs (9 ore/zi)

PENTRU CINE
• Pentru persoanele care doresc să obțină una din certificările PMP
• Persoane care vor să înteleagă abordarea PMI în project management 

CE OBȚIN PARTICIPANȚII
Pachetul de curs cuprinde:
• Materiale cursant - materialele originale în limba engleză ale Global Knowledge
• Ghid de curs (1000 de pagini, 3 volume)
• 1 test de preevaluare de 60 întrebări
• 12 teste de evaluare cu 25 de întrebări
• Simulare examen 200 de întrebări 
• Exerciții pentru fixarea noțiunilor prezentate 
• Simularea testelor se va face prin intermediul unor seturi de întrebări grupate pe cele nouă arii de cunoștințe. Răspunsurile la aceste întrebări se vor discuta în grup, pentru ca toată lumea să știe soluțiile corecte, dar mai ales să înțeleagă logica acestor răspunsuri. Testele parțiale și testul final vor putea fi păstrate de cursanți.
• Toate testele sunt însoțite de răspunsuri care detaliază modul în care se justifică alegerea unui răspuns în detrimentul altuia.La încheierea cursului, cursanții vor primi un certificat de participare care atestă acumularea celor 35 de ore de instruire și parcurgerea capitolelor necesare înscrierii la examenul PMP® ( 10 arii de cunoștințe și 5 grupuri de procese)

LOCAȚIA
CEO CEED Club, 
Chisinau, str. Petru Movilă 23/9

PREȚ
660 euro

ÎNREGISTREZĂ-TE ACUM
Suna-ne la nr. tel: 022 21 00 94, iar noi iți vom expedia formularul participantului, astfel devii unul din cei 10 participanți.

Pentru detalii, ne puteti contacta la nr. de telefon 022 21 00 94 sau la adresa de email: info@ceed-moldova.org

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.