Invitaţie la lansarea proiectului “Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Baner A4 proiect MTSInstitutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” vă invită la lansarea proiectului “Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret”.

Evenimentul va avea loc vineri, 10 iunie 2016, începând cu ora 9:30, la Centrul Republican pentru Copii şi Tineret, bd. Ştefan cel Mare 169 (sala festivă, etaj 3) mun. Chişinău.

Scopul proiectului este de contribui la recunoaşterea Educaţiei Non-Formale în Republica Moldova, prin promovarea calităţii în activităţile de educaţie non-formală în domeniul de tineret realizate de Centrele de Resurse pentru Tineri.

Proiectul „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret” este implementat de Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM”, cu susţinerea financiară a Ministerului Tineretului şi Sportului în cadrul Programului de Granturi 2016.

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa la eveniment pînă la data de 9 iunie 2016, ora 15:00 la adresa de e-mail anisoarabezarau@gmail.com

Pentru detalii puteţi contacta coordonatorul de proiect: Bezărău Ana la tel. 068093861

Vă așteptăm cu drag!

Cu respect,

Echipa “MilleniuM”

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.