hackathon

Dezbateri economice on-line: Experții IDIS, Viorel Chivriga și Ion Tornea despre agricultură și dezvoltare rurală

Ajută-ne să distribuim acest articol:

IDIS ”Viitorul” și Radio Europa Liberă anunță o nouă dezbatere economică on-line. Marți, 15 martie, ora 14.00, experții IDIS, Viorel Chivriga și Ion Tornea, împreună cu moderatorul emisiunii, Vlad Bercu, vor discuta despre performanța și competitivitatea în agricultură, ca soluții pentru creșterea exporturilor și a veniturilor agricultorilor.

Experții vor analiza situația din agricultură, capacitățile instituțiilor de stat, situația pieței funciare, schimbările fondului funciar, productivitatea sectoarelor vegetal, animalier, industria de prelucrare, exporturile și importurile de produse agricole și agroalimentare. La fel, despre politicile agricole și suportul acordat agriculturii și dezvoltării rurale.

Discuțiile au loc în cadrul dezbaterilor economice ”60 minute de realism economic”, transmise on-line în parteneriat cu Biroul de la Chișinău al Radio Europa Liberă. Acestea pot fi urmărite pe site-ul – www.viitorul.org.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.