hackathon

Dreamups vă invită la evenimentul "Startup Founder" cu Daan Weddepohl

websiteDacă ești curios să afli cum e să lansezi și să coordonezi un start-up de succes, atunci vino la evenimentul Startup Founder. Vino și află de la antreprenori de succes strategii și greșeli necesare de ocolit. Cum începi călătoria în lumea antreprenoriatului? Cum să găsești oameni talentați în echipa ta? Cum să găsești resurse umane, financiare și informaționale?

Speaker la acest eveniment va fi Daan Weddepohl. Acesta este CEO Peerby, start-upul care se regăsește în top 100 start-upuri conform ziarului Wired din Marea Britanie. De asemenea, Daan este absolvent al programului Founder Institute, dar și al programelor de accelerare RockStar and Techstars.

Pentru bilete gratuite, vă rugăm să vă înregistrați pe acest link: http://fi.co/e/78071

Cine este așteptat la acest eveniment?

- Oricine are o idee de afaceri sau a lansat o companie de curând;

- Oricine este interesat să construiască un nou start-up sau caută un cofondator;

- Oricine este curios să afle cum e să creezi un start-up de succes.

Ce subiecte vor fi discutate?

- Cum e să fii un fondator de succes?

- Care sunt primii pași în lumea antreprenoriatului?

- Cum să știi dacă ideea ta e bună sau nu?

- Cum să recrutezi cofondatori, angajați sau parteneri? etc

Ce include agenda?

- Bun venit și socializare;

- Introducerea programului Founder Institute;

- Speeach Daan Weddepohl;

- Sesiune de întrebări și răspunsuri;

- Networking.

Evenimentul va avea loc pe data de 29 februarie, ora 18.15, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1.

Founder Institute este un program prezent în mai mult de 100 de orașe, acest program a fost inițiat în Silicon Valley și promovează ideea că cea mai bună cale de a învăța este aplicarea și implementarea ideilor. Programul durează 4 luni și include sesiuni săptămânale și sarcini individuale, astfel ca la final, absolvenții acestuia să devină fondatori de companii.

În plus, Founder Institute are acces la o rețea globală de aproximativ 4 400 de mentori, cum ar fi: fondatorii Angry Birds, Evernote, Mint, Udemy și alții. Valoarea estimativă a portofoliului de companii este de 15 miliarde de dolari SUA, implicând investitori precum - Sequoia, Andreessen, Horowitz, Accel Partners și alții.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.