hackathon

ONG-urilor active în unul sau mai multe sectoare ce au tangențe cu Prioritățile Strategiei UE pentru Regiunea Dunării

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Se anunță concursul de selectare a ONG-urilor active în unul sau mai multe sectoare ce au tangențe cu Prioritățile Strategiei UE pentru Regiunea Dunării 

Criterii de selectare 

  • ONGuri din Republica Moldova active în unul sau mai multe sectoare ce au tangențe cu Prioritățile SUERD (una din cele 11 priorități)
  • Minim 5 ani de activitate în domenii relevante
  • Experiență demonstrată prin lista proiectelor naționale și internaționale implementate,  participarea în grupuri de lucru și evenimente naționale și internaționale.

Solicităm depunerea: scrisorii de intenție, documentelor de înregistrare și a CVului organizației, pînă la data de 11martie 2016, la adresa electronicădanube.connects@mdrc.gov.md.

Detalii suplimentare: http://www.danube-region.eu/about/priorities

Notă: Republica Moldova este parte a Strategiei Unuinii Europene pentru regiunea Dunării din anul 2010, iar Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor este coordonator al implimentării și promovării acesteia în țara noastră. Proiectul "Dunarea Unește" facilitează acest proces și este implementat cu suportul financiar al Agenției Austriece pentru Dezvoltare. 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.