hackathon

„Make a wish for Ellene” – un eveniment de caritate

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Fii alături de noi! Vino duminică, 21 februarie 2016, la Biblioteca Municipală B. P. Hașdeu, ca să te cunoaștem, să ascultăm muzică bună, dar și să o ajutăm pe Elena Mocrii care a fost diagnosticată cu leucemie acută.

Tinerii Mihaela Gălușcă și Alexandru Vlad Murzac, împreună cu echipa Interact Chișinău, ți-au pregătit o tombolă cu premii, licitație dar și un concert pe placul tău. Pentru ca Elena să simtă susținerea noastră, Alex Calancea Band, Diana Brescan, Mariana Şura, Mariana Mihăila, Viorel Burlacu, Felicia Dunaf, Alexandru Manciu, Lavinia Rusu, Lilian Dobândă vor transmite acest mesaj prin piesele lor.

Pentru ca tot mai multe persoane să afle despre acest act de caritate, partenerii Ea.md, Agora.md și Klumea vor mediatiza evenimentul.

Si pentru că este un eveniment de caritate, intrarea va costa 20 de lei. Banii vor fi stransmiși familiei Elenei.

Cei care nu pot fi prezenți la eveniment, dar doresc să sprijine campania, puteți face o donație online, prin intermediul Generosity.com.

Din spirit de solidaritate cu familia Elenei, fii alături de noi! 21 februarie, începând cu ora 14:00. 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.