hackathon

Comunicat - Teatru social în raionul Cahul

COMUNICAT

Proiectul ”Împreună cu cetățenii pentru o mai bună guvernare în orașul Cahul” anunță lansarea unui turneu de reprezentații ale teatrului social cu genericul „SPUNEM NU CORUPȚIEI!”.

Reprezentațiile au drept scop sensibilizarea opiniei cetățenilor de rând privind formele de manifestare și pericolele corupției. Ele au la bază subiecte legate de anti-corupție și promovează integritatea, transparența administrativă, democrația participativă.

Spectacolele interactive vor permite spectatorilor să devină actori activi alături de trupa de actori din scenă, ceea ce la va permite să conștientizeze mai bine problemele abordate, să adopte o gândire critică și să vină cu soluții de combatere a fenomenului corupției.   

 Reprezentațiile se vor desfășura în perioada 3-17 februarie 2016, în orașul Cahul și localități din raioanele Cahul și Cantemir, și vor fi realizate de către actorii teatrului muzical dramatic ”Bogdan Petriceicu Hașdeu” din orașul Cahul. Găsiți mai jos orarul reprezentațiilor.

Proiectul este implementat de Asociația Cetățenilor cu Inițiativă (ACI) în parteneriat cu Primăria orașului Cahul, finanțat de Ambasada Marii Britanii la Chișinău din Fondul pentru Bună Guvernare.

Pentru informații suplimentare, contactați-ne la: tel. 068323166, Sofia Ursul, director de proiect

Orarul reprezentațiilor teatrale “Oare și eu sunt corupt?”

Orar
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.