hackathon

CEED Middle Management

promo 2

 

CEO CEED Club organizează training-ul - „CEED Middle Management” - conceput pentru a oferi managerilor de mijloc setul de aptitudini, cunoştinţe şi tehnici pentru a crește la următorul nivel de leadership şi a gestiona echipa eficient. 

Managerii de nivel mediu joacă un rol crucial în dezvoltarea unei companii și atingerea obiectivelor strategice. În același timp, ei sunt cei care se uită în sus cerînd ajutor și suport de la top management, pe care deseori îi văd drept model și punct de reper, şi tot ei sunt cei care se uită în jos pentru a ști pe cine se pot baza.
CEED Middle Management a fost creat pentru a răspunde nevoilor specifice ale managerilor de nivel mediu, dar și pentru ai aduce mai aproape de misiunea companiei. Ei sunt legătura de bază în structura funcțională a unei companii, avînd rolul de a îmbunătăți productivitatea prin motivarea personalului, comunicarea eficientă, gestionarea conflictelor, dar și echilibrarea cu succes a sarcinilor individuale și nevoile personale cu cerințele superiorilor.

Beneficiile programului: 
Managerii de nivel mediu vor: 
- Înțelege mai bine rolul și responsabilitățile sale;
- Afla tehnici cum să construiască o echipă eficientă;
- Îmbunătăți abilitățile de gestionare a conflictelor și luare de decizii;
- Cunoaște cum să planifice, organizeze și gestioneze schimbările mai eficient.

Cine poate participa: 
CEED Middle Management este potrivit pentru managerii de subdiviziuni sau departamente care au în gestiune o echipă, manageri de mijloc nou numiți sau cei cu experiență de management, dar cu mai puțină formare profesională. 

Ce include programul? 
Participanții vor fi implicați într-un program intensiv-educațional pe parcursul a 2,5 zile depline. Sesiunile sunt organizate de la 10:00 pînă la 17:00, fiind livrate de către directorul CEED Macedonia - dl. Jovan MADJOVSKI.

Evenimentul se va desfăşura în limba engleză cu traducere sincronă!

Training-ul se va desfăşura între 9 – 11 februarie, în incinta ZIP HOUSE (str. Studenţilor 19/9, mun. Chișinău)
Speaker – Jovan MADJOVSKI, Director CEED Macedonia.

pentru mai multe detalii vizitaţi link-ul următor.

Investiţia dvs. pentru participarea la acest eveniment va constitui 200 EURO.
Membrii CEO CEED Club vor participa gratis.

Pentru participare vă puteţi înregistra pe următorul link: http://goo.gl/forms/grVVXOQF1x

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la numărul de telefon 079 30 32 50 ori la e-mailul logistics@ceed-moldova.org.

"Managerii de nivel mediu sunt oamenii cheie ce controlează și dezvoltă forța de muncă a companiei. Ajutăm pe cei din generația viitoare de executivi să își cîștige încrederea, dar și dezvolte aptitudinile de care au nevoie pentru a atinge succesul. "

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.