CRONOGRAF Tur se pregătește din nou să vă surprindă frumos. Organizată pentru al 6-lea an consecutiv, caravana cinematografică își propune şi în această vară să cutreiere Moldova, cu o selecție a celor mai captivante filme documentare din cadrul ediției din acest an a Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF.

Studioul de producţie şi instruire OWH Studio, organizatorul FIFD CRONOGRAF, dă start concursului de selecție a 20 de localități unde se vor proiecta gratuit cele mai bune filme din cadrul festivalului. Înscrierea se va face online, prin completarea formularului de concurs până la data de 24 iunie 2019.  

Echipa OWH Studio va asigura echipamentul și materialele necesare pentru proiecție (filme, ecran, proiector, boxe, afișe, program). Reprezentanții localităților selectate vor asigura o sală sau un spațiu în aer liber (comod pentru proiecţie) precum și promovarea evenimentul în rândul localnicilor, astfel încât prezenţa la proiecţie să fie cât mai mare.

CRONOGRAF Tur, realizat cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC), Alianţa Franceză şi Festivalul Filmului Francofon este un proiect cu tradiţie desfăşurat în fiecare an, cu scopul educării şi suplinirii lipsei cinematografelor din Republica Moldova.

Rezultatele selecţiei vor fi anunţate pe 27 iunie 2019.

Pentru mai multe informaţii şi întrebări puteţi apela numărul 0 60 327 854 sau 022 23 27 71.

Urmăriți pagina de Facebook a proiectului pentru mai multe detalii.

Doar candidaţii selectaţi vor fi contactaţi.

Alte articole de acest autor:

Ajută-ne să distribuim acest articol: