IREX Moldova lansează Concursul pentru Producerea și Difuzarea Contentului Original de Divertisment – apel pentru recepționarea aplicațiilor

IREX Moldova lansează apelul deschis de recepționare a aplicațiilor în cadrul Concursului pentru Producerea și Difuzarea Contentului Original de Divertisment, cu scopul de a identifica consorții între creatorii de content (case de producție și producători independenți, platforme web, video blogeri și alți creatori de content creativ) și organizațiile care difuzează programe de divertisment (televiziuni naționale sau regionale, platforme web) și care doresc să-și diversifice grila de programe cu conținut original de divertisment destinat populației cu vârsta cuprinsă între 30 și 45 de ani.

Concursul este lansat în cadrul proiectului „Diversificarea Contentului de Divertisment”, finanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova și implementat de IREX, cu scopul de a sprijini diversificarea programelor originale de divertisment în limba română produse în Republica Moldova prin:

  • producerea programelor de divertisment în baza ideilor originale și formatelor inovative
  • dezvoltarea programelor de divertisment bazate pe formate licențiate din SUA și Europa, adaptate la contextul local
  • justificarea producerii de programe noi pe baza datelor cu privire la preferințele și necesitățile telespectatorilor în materie de divertisment.

Consorțiile eligibile pot aplica pentru un grant cu valoarea cuprinsă între 5.000,00 dolari SUA și 30.000,00 dolari SUA, în funcție de conceptul programului de divertisment propus.

Pentru a aplica, consorțiile trebuie să transmită Formularul de Aplicare completat (conform modelului furnizat), semnat și ștampilat de reprezentantul autorizat al organizației lider la adresa tvgrant.md@irex.org până la 21 mai 2019, ora 17:00, indicând în linia de subiect: Concursul pentru Producerea și Difuzarea Contentului Original de Divertisment.

Aplicația trebuie să conțină:

  • Formularul de aplicare completat (conform modelului furnizat), inclusive CV-urile membrilor echipei dedicate;
  • Copia statutului de înregistrare și a licenței organizației lider;
  • Copia scanată a scrisorii care confirmă acordul de a colabora a organizațiilor care fac parte din consorțiu (obligatoriu).


Pentru mai multe detalii despre concurs, consultați Ghidul de Aplicare și descărcați Formularul de Aplicare accesând link-ul: https://www.irex.org/project/creating-content-connections-moldova

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Ambasada SUA | IREX Moldova |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.