hackathon

Concurs de eseuri

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Dacă ești elev(ă) în clasa a XII-a la liceu sau colegiu în Republica Moldova, dacă ești creativ și preferi să te joci cu cuvintele, nu ezita să participi la CONCURSUL DE ESEURI 《L@w"IT"》 cu genericul: "DREPT la Internet", organizat de Asociația Studenților în Drept a Universității de Stat din Moldova. Tematica eseului este generală, dar tu trateaz-o inovativ și profită de marele triumf la Festivitatea de premiere !
Scopul concursului este implicarea activă a elevilor în universul academic universitar, care ar facilita integrarea ulterioară a acestora în calitate de studenți și descoperirea noilor talente în arta scrisului și a logicii juridice.

Dacă te decizi să participi, înregistrează-te la formularul de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScirshZRvcVg4SL_OyCR0idG06Qjjr_FDuYDxMOJZbG9IhgPA/viewform?fbclid=IwAR2GvDtlsbhdsKFCDsOu0UbyG567diXrvovT2odFAmd6--Wx1AHTQTeJ4Po , analizează regulamentul concursului și expediază eseul tău la adresa de e-mail: asd.usm@gmail.com până la 08 mai, 23:59.

Finaliștii vor fi invitați la evenimentul "Student la Drept pentru o zi" organizat la data de 14 mai, în incinta Facultății de Drept USM, în cadrul căruia va avea loc Gala Laureaților!

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.