hackathon

Concurs privind identificarea logo-ului Centrului Municipal de Tineret Chișinău

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Anunț ConcursCentrul Municipal de Tineret Chișinău este o instituție publică ce reprezintă un complex de servicii comunitare adresate pentru toate categoriile de tineri, având misiunea de a le asigura informarea orientarea, consilierea și educarea, contribuind la integrarea lor socială și profesională.

Astfel că, Centrul Municipal de Tineret Chișinău în parteneriat cu Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului Municipal Chișinău anunță concurs pentru identificarea logo-ului instituției.

La concurs sunt invitați să participe toate persoanele interesate și să țină cont de cerințele prevăzute în Regulamentul de organizare a Concursului atașat mai jos.

  • Logo-ul va fi însoțit de o descriere succintă, care să argumenteze alegerea
  • Logo-ul trebuie să exprime identitatea instituției cât și să reflecte activitatea acesteia pe segmentul de tineret
  • Logo-ul trebuie să evidențieze activismul civic, voluntariatul și participarea tinerilor în societate, oferind un aspect atractiv

Pentru mai multe detalii despre condițiile Concursului, doritorii sunt rugați să completeze formularul de înscriere în concurs https://forms.gle/1B7PD31bjDSagjtNA și să facă cunoștință cu Regulamentul Concursului.


Data limită de depunere a lucrărilor: 10.05.2019

Autorul celui mai bun logo urmează a fi premiat cu 1.000 lei din partea Direcției generale educație, tineret și sport.

Mai multe informații pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/CentrulMunicipalTineretChisinau/

Tel: 060 235 235

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.