hackathon

Professional Engineering Competition- Ediția a II-a

Ajută-ne să distribuim acest articol:

PEC civic

Ești pasionat de inginerie sau îți dorești în viitor să îmbrățișezi o meserie cu profil ingineresc?
Ești un „mic Einstein”, creativ și iscusit?
Atunci, asta e șansa ta! Vino pe 30 martie 2019 la cel mai tare eveniment ingineresc din țară pentru elevi ”Professional Engineering Competition”- Ediția a II-a.
Cum poți participa?
• Vârsta 16-18 ani;
• Formează-ți o echipă din 4-5 prieteni;
• Aplică TU și fiecare membru al echipei în acest formular https://goo.gl/forms/AbXxUhVPSiPs9c8n1, până pe 17 martie 2019
Evenimentul este organizat de Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO -proiectul CarieraMea, partener general: Ellation Moldova, parteneri: X-style, Rabota.md și Tucano Coffee.
Evenimentul are drept scop dezvoltarea abilităților inginerești, a creativității, capacității de a lucra în echipă și de a îndeplini sarcinile conform profesiei.
În cadrul concursului vor participa 6 echipe din țară, a câte 4-5 membri, adolescenți din licee, colegii sau școli profesionale, care timp de 8 ore își vor pune la încercare creativitatea și spiritul inovativ, elaborând prototipul unui aparat din diverse materiale oferite de către organizatori.
Pe parcursul competiției tinerii vor avea parte de demonstrații VR, imprimare 3D, robotică și alte lucruri interesante.
În final fiecare echipă va prezenta proiectul, iar juriul format din organizatori și parteneri vor alege câștigătorul, conform regulamentului concursului.
Pentru orice întrebări, nu ezitați să ne scrieți la maria.pasat@artico.md.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.