hackathon

Concurs de desen în cadrul Global Money Week

Asociația de Voluntariat Internațional din Moldova lansează concursul de desen, care se va desfășura în cadrul Global Money Week!

GMW este o celebrare a conștientizării valorii banilor, care are loc în fiecare an în luna martie. Acesta este coordonat de Child & Youth Finance International (CYFI) și are scopul de a implica direct copiii și tinerii din întreaga lume în domeniul valorificării finanțelor. În cadrul celebrării evenimentului în Republica Moldova, AVI-Moldova lansează concursul de desene cu tema #NoCashIsCool, pentru toți tinerii de la 15 la 22 de ani.

Desenul tău trebuie:

  • Să fie bazat pe ideea valorificării finanțelor
  • Să fie o interpretare personală și originală a subiectului.
  • Realizat pe o foaie dimensiunile A3, cu instrumentele și tehnicile la alegere.

Pentru a fi participant la concurs trebuie:

  • Să ne informezi prealabil despre participarea ta la concurs, completând acest formular (îți ia doar un minut :) )
  • Să realizezi desenul conform criteriilor menționate mai sus.
  • Să aduci desenul la oficiul AVI-Moldova: Chișinău, strada Alexei Mateevici 27 sau să îl transmiți prin Poștă. Termenul limită de primire a lucrărilor este 20 martie. Dacă transmiți desenul prin poștă, ține cont de durata în care va ajunge lucrarea la destinație, efectuează operațiunea ca transmitere prioritară cu aviz de confirmare.

    Dacă nu locuiești în Chișinău sau suburbiile lui, poți transmite lucrarea cu ajutorul unui autobuz sau microbuz de cursă regulată, sau prin intermediul altor modalități, iar noi o vom prelua de la destinație. Lucrarea trebuie să fie recepționată până pe data de 20 martie. Anunță-ne prealabil pentru a verifica disponibilitatea preluării coletului!

  • Să ai grijă de starea estetică a desenului tău. Lucrările șifonate, deteriorate și care nu corespund criteriilor menționate mai sus, nu vor intra în lupta pentru premii. Astfel, ai grijă să o împachetezi corespunzător (poți procura plic de dimensiune A3, ambalaj cu bule, cutie din carton sau orice alt mod care va asigura lucrarea să nu fie deteriorată) Dacă desenul va ajuge la Chișinău prin intermediul transportului de rută, anunță șoferul despre acest subpunct. .

Pentru mai multe detalii:

Lucrările care se vor califica în concurs vor fi plasate în cadrul unei expoziții la parterul centrului comercial Shopping Malldova, unde câștigătorul va fi determinat prin intermediul votingului din partea publicului. Tot aici, în perioada 25-29 martie, vino să afli 100 de motive pentru care celebrăm Global Money Week!


Îți dorim mult succes!Organizații vizate: AVI Moldova |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.