hackathon

Let us speak – Să combatem împreună știrile false!

Ești o fire activă, îți place discursul public și ai idei originale privind combaterea știrilor false (Fake News)?

Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova anunță selectarea participanților la concursul dezbaterilor publice pentru tinerii cu dizabilități cu vârsta cuprinsă între 16 și 21 ani din Republica Moldova. Participanții vor susține un discurs public de 2 minute la tema “Ce înseamnă Fake News și cum putem să combatem acest fenomen”. De asemenea, ei vor adresa întrebări altor participanți și vor răspunde acestora.

Doritorii de a se înscrie la concurs vor expedia un e-mail pe adresa victoria.botan@motivation-md.org sau vor telefona la numărul 079355548 până în data de 12 martie 2019.

Finaliștii la nivel local vor fi premiați de Asociația “MOTIVAȚIE” din Moldova cu două sisteme acustice, vor participa la un seminar, în care vor putea să-și îmbunătățească abilitățile oratorice și vor lua parte la finala concursului “Let us speak”, a cărui marele premiu este un laptop performant.

Pentru informații suplimentare:

Victoria Boțan, coordonatoarea concursului de dezbateri publice “Let us speak”, Asociația “MOTIVAȚIE” din Moldova, victoria.botan@motivation-md.org, 079355548.

Concursul de dezbateri “Let us speak” este implementat de Centrul Internațional de Training și Dezvoltare Profesională (CITDP), în parteneriat cu Asociația MOTIVAȚIE” din Moldova, cu sprijinul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).Organizații vizate: Asociatia MOTIVATIE |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.