hackathon

Concurs de Eseuri ”Pacea începe cu Mine”

Prima săptămână a lunii februarie este declarată ”Săptămâna Armoniei Interreligioase”de către Organizația Națiunilor Unite (ONU) http://www.upf.org/united-nations/interfaith-harmony-week.

În acest context,Federația Familiilor pentru Unificare și Pace în Lume din Moldova (https://www.facebook.com/ffuplm/) în colaborare cu Platforma pentru Solidaritate și Dialog Interreligios (https://www.facebook.com/interreligios/) anunță CONCURS de ESEURI pentru tinerii între 18-35 de ani la tema ”PACEA începe cu Mine”, în care tinerii sunt încurajați să descrie rolul dialogului interreligios în menținerea păcii și dezvoltării societății din Moldova și din Lume.

Ce: Eseu de maxim 1 pagină la tema ”PACEA începe cu Mine”

Cine: Tinerii între 18-35 ani

Când: Data limită de expediere a eseului este 31 ianuarie, 2019

Unde: la adresa electronică esanuandreiconstantin@gmail.com

Premii: 

Locul 1 – premiu de 1000 lei și oportunitatea de aprezenta eseul la Conferința ”PACEA începe cu Mine”, care va avea loc pe data de 7 februarie, 2019

Locul 2 – premiu de 700 lei 

Locul 3 – premiu de 500 lei 

Pentru primele 10 eseuri participanții vor primi un tricou cu logo-ul ”PACEA începe cu Mine”

Toți participanții la concurs vor fi invitați la Conferință.

Pentru mai multe informații:

e-mail: esanuandreiconstantin@gmail.com

Tel: 079099289

Concursul este organizat cu suportul financiar al FPU - Federația pentru Pace Universală (http://www.upf.org).  FPU este ONG cu statut consultativ general în cadrul Consiliului Economic și Social al Națiunilor Unite. 

                                                

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.