Concursul național de lucrări digitale create de cadre didactice

În atenția cadrelor didactice interesate de integrarea instrumentelor web 2.0 în procesul de predare-învățare-evaluare,

Vă invităm să participați la cea de-a 4-a ediție a concursului de lucrări digitale create de profesori în cadrul proiectului ”Platforme educaționale online pentru cadre didactice” coordonat de către Academia de Inovare și Schimbare prin Educație cu susținerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Premierea câștigătorilor va avea loc la data de 5 ianuarie, Chișinău, ASEM, Bloc F, et 3, Sala de Conferințe 302. 

Condițiile înscrierii în concurs:

a) Creați o lucrare digitală cu ajutorul oricărui instrument web 2.0 studiat în cadrul proiectului nostru:http://alem.aice.md/…/conferinta-platforme-educationale-on…/

b) Plasați linkul în secțiunea comentarii: https://www.facebook.com/groups/platformeonline/permalink/2123704714612326/

c) Lucrarea trebuie să fie creată cu scopul de a putea fi utilizată în cadrul procesului de predare-învățare-evaluate indiferent de disciplină.

d) Lucrarea trebuie să fie 100% originală, adică să nu conțină elemente copiate din alte lucrări sau surse online, cu excepția când acestea sunt indicate clar ca și sursă bibliografică.

e) Lucrarea trebuie să fie completă, adică să conțină o pagină de titlu cu indicarea numelui autorului, o structură bine închegată și un element de final (concluzii, adresare către elevi/studenți, încheiere logică a activității de predare-învățare-evaluare).

000
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.