hackathon

Concurs de participare la expoziția ”FARMER-2018”

Agrivet ro

 

 CENTRUL EDUCAŢIONAL PRO DIDACTICA

ANUNŢĂ

CONCURS DE SUSȚINERE A TINERILOR FERMIERI

În perioada 17-20 octombrie 2018, la C.I.E. Moldexpo S.A., va fi organizată cea de-a  XXI-a ediție a Expoziției-Târg Internaționale Specializate Farmer. În acest context, Centrul Educațional PRO DIDACTICA anunță un concurs de susținere a participării la expoziție, aplicanții fiind tineri antreprenori sau elevi ai colegiilor, școlilor profesionale și Centrelor de Excelență care au o afacere și practică agricultura ecologică sau intenționează să se lanseze în viitorul apropiat în domeniu.

Dosarul  trebuie să conțină:

Pentru tinerii antreprenori:

  • Copia Certificatului de înregistrare a firmei, cu menționarea fondatorilor;
  • Prezentarea succintă a produselor;
  • Documente de certificare a produselor în domeniul ecologic.

Pentru elevi:

  • Descrierea dezvoltării unei afaceri viabile în domeniul agriculturii ecologice, inclusiv prezentarea produselor așteptate;
  • Copia buletinului de identitate.

CRITERII DE ELIGIBILITATE:

  • Cetăţean al Republicii Moldova, absolvent sau elev al unei instituții de învățământ profesional tehnic;
  • Vârsta – 16-35 ani;
  • Deținerea unei afaceri sau autor al unei idei de afaceri în domeniul agriculturii ecologice.

Această inițiativă se înscrie în șirul de activități realizate în cadrul proiectului UE "Creşterea competitivităţii sectorului agroalimentar prin integrarea în lanţul valoric domestic şi global, în particular a sectorului de cultivare a soiei", implementat de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare (ADA), Centrul Educaţional PRO DIDACTICA, în parteneriat cu Donau Soja (Austria), cu suportul financiar al Uniunii Europene proiect ce îşi propune să contribuie la sporirea capacităţii de afirmare a sectorului pe piaţa internă şi externă, precum şi la fortificarea capacităţii instituţiilor din învăţământul profesional tehnic din domeniul agroalimentar.

Centrul Educațional PRO DIDACTICA va achita: taxa de înregistrare și plata pentru spațiul de expunere (aproximativ 4 m.p.).

Participarea la acest concurs va oferi candidaților posibilitatea de a-și promova ideea de afacere/afacerea la nivel național și internațional, inclusiv prin activitățile prevăzute de proiect, orientate spre susținerea agriculturii ecologice.

Dosarele vor fi expediate pe adresa Centrului Educaţional PRO DIDACTICA (mun. Chișinău, str. Armenească, 13) completând CEREREA DE SUSȚINERE (Link) remisă cu toate Anexele solicitate pe adresa: lnahaba@prodidactica.mdprodidactica@prodidactica.md  sau completând FORMULARUL ON-LINE (https://goo.gl/forms/qggrDm0kiTrj9EXB2)

Data limită de prezentare a dosarului – 9 octombrie 2018.

Detalii despre expoziție: http://www.farmer.moldexpo.md/

DonauOrganizații vizate: ProDidactica |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.