Termen de aplicare Extins pentru Concursul de selectare a angajatorilor pentru cele mai bune practici de angajare a persoanelor cu dizabilități

Ajută-ne să distribuim acest articol:

 

logo Gala

Gala RemarcAbilitatea 2016

Cele mai bune practici în domeniul angajării persoanelor cu dizabilități

 

La Chișinău se organizează a doua ediție a evenimentului Gala RemarcAbilitatea 2016

care are scopul de a promova  angajarea în câmpul muncii a persoanelor cu nevoi speciale.

 

Cu această ocazie se lansează un concurs deschis la care se pot înscrie companiile publice și private  din Moldova ce s-au remarcat prin bune practici în domeniul angajării persoanelor cu dizabilități. De asemenea, companiile pot fi nominalizate de către reprezentanții agenților economici, parteneri, angajați sau beneficiari.

Pentru înscrierea la concursul Gala RemarcAbilitatea 2016 companiile sau persoanele interesate trebuie să completeze formularul de aplicare, accesând una sau mai multe dintre categoriile de mai jos, pînă la data de 10 noiembrie 2016, ora 1800.

-          Angajatorul remarcabil pentru întreprinderea măsurilor de acomodare rezonabilă a locului de muncă pentru persoanele cu dizabilități;  

-         Angajatorul remarcabil pentru angajarea persoanelor cu dizabilități prin angajarea asistată; 

-          Angajatorul remarcabil pentru angajarea celor mai multe persoane cu dizabilități;

-          Angajatorul remarcabil pentru practicarea antreprenoriatului social.

Confidențialitatea informațiilor menționate în formulare este asigurată de către organizatori, care vor folosi datele doar cu scopul de jurizare de către experți și de premiere a companiilor. 

Angajatorii care urmează să fie premiați vor fi selectați de o comisie de experți, alcătuit din reprezentanții următoarelor  instituții:  Camera de Comerț Americană din Moldova, ANOFM, precum și „AO Reprezentanța IM Swedish Development Partner”.

Câștigătorii vor fi anunțați și premiați în cadrul Galei Angajatorilor Remarcabili 2016, ce va avea loc pe data de 01 decembrie 2016.

Gala RemarcAbilitatea 2016 este  lansată de A.O. Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități în parteneriat cu Ministerul  Muncii Protecțieie Sociale și Familiei, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și susținută de AO Reprezentanța IM Swedish Development Partner,  Întreprinderea Socială ”Floare de Cireș”, A.O. Asociația „MOTIVAȚIE”, Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități (AOPD) și A.O. ”Centrul Media pentru Tineri”.

 

Persoana de contact,

Cenușa Olga

Coordonatoare Relații Publice CAJPD

Tel/fax. 022 28 70 90, mobil: 068777446

 Email: cenușaolga@gmail.com

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.